Teke

2023.12.12. 13:30

Kettős győzelemmel a Magyar Kupa legjobb 16 csapata közé jutott a Mosonszentmiklós

A Magyar Kupában a Mosonszentmiklós, a győri területi bajnokságban a Kunsziget örülhetett győzelemnek

Kisalföld.hu

Magyar Kupa

Investment Kaposvár II–Mosonszentmiklós 1,5:4.5 (2243–2271). Végig kiélezett igazi kupamérkőzés volt ez a találkozó. Már akár az első sorban eldönthették volna a továbbjutást a mosonszentmiklósiak, hiszen a hazai 5:1-es győzelmük után nagy esély volt rá. Viszont nem a várt felállásban léptek pályára a hazaiak, így kicsit módosítaniuk kellett a tervezett taktikán, amely később bevált.

Frank László szakosztályvezető így látta a mérkőzést: – Az első sorban Pápai Tibor kiélezett párharcban sikeresen hozta a csapatpontot remek hajrának köszönhetően. Korcz Róbert hiába dobott több fát ellenfelénél a szettek aránya miatt a hazaiaknál maradt a pont. A mérkőzés második felében jól játszva egy-egy és tizenöt fa előny volt nálunk. Az ifjabb Modrovits István–Hősi Rezső páros volt a zárósor. István remekül gurított, viszont Rezső mellett nagyon bekezdett a hazai játékos. Picit rizikós csere jött idősebb Modrovits Istvánra. Így megint apa-fia páros volt a pályán. A zárószett előtt még a hazaiaknál volt az előny, de parádés utolsó szettel sikerült a továbbjutás mellett a győzelem is, így várhatjuk a januári sorsolást. Csapatszinten remekül zártuk a szezont. Jövő hétvégén még ifi és szenior országos döntőkre utazunk.

Egyéni eredmények: Pápai T. 564, Korcz R. 542, ifj.Modrovits I. 584, Hősi R. (id. Modrovits I.) 581.

Győri területi bajnokság

Golden TC–Kunsziget 3:5 (2480–2491). Az elmaradt mérkőzés pótlásán végig kiegyensúlyozott mérkőzést játszott a két csapat, ahol csak a 400 fa feletti egyéni teljesítmény jelentett pontot. A Kunsziget egységes eredményeivel felülmúlta ellenfelét, amelyhez gyengébb hazai produkció is hozzájárult.

Psz.: Bóna G. 453, Bogár I. 441, Kanka L. 427, ill. Németh I. 458, Kuller M. 428, Szalai M. 418

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában