Kosárlabda

2023.12.18. 20:14

A soproni Határ Bernadett Salamancába szerződött

A Perfumerias Avenida Salamanca a hivatalos felületein bejelentette Határ Bernadett szerződtetését.

Kisalföld.hu

A magyar válogatott center nyáron az Európa-bajnokságot követően a WNBA-ben szerepelt, ahol a Connecticut Sun színeiben hat mérkőzésen lépett pályára az alapszakaszban. Ezeken 7.9 perc alatt 2 pontot és 1.5 lepattanót átlagolt. Az Egyesült Államokból a Sopron Basket együtteséhez tért haza, ahol távozásáig négy bajnokin lépett pályára, 12.8 perc alatt 3.5 pontot és 2.3 lepattanót átlagolt.

Határ Bernadett a Salamanca második téli igazolása. Az ausztrál, de horvát papírokkal is rendelkező 186 cm magas Chantel Horvat érkezett a napokban a csapatukhoz. Sérülések miatt kell a belső posztokat megerősíteni a klubnál, mely minden porondon versenyben van még céljai eléréséért.

Az Euroligában kilenc forduló után 5/4-es mutatóval a harmadik helyen állnak a csoportjukban az USK Praha és a Mersin mögött. A bajnokságban 10 győzelemmel és 2 vereséggel harmadikak a tabellán. A hétvégén hazai pályán éppen a szintén Euroligás Zaragozától kaptak ki. (Forrás: wbasket.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában