Férfi kosárlabda

2023.11.25. 09:20

NB I – Segít-e az edzőváltás a Sopron KC-n? – videó

A férfi NB I-ben a Sopron KC szombaton 18 órakor a ZTE-t fogadja a Novomatic-arénában.

Kisalföld.hu

Nem lesz könnyű dolguk a fehér mezes soproniaknak.

Fotó: Wölfinger Béla/SKC

Mozgalmas, zaklatott napokon van túl a Sopron KC. Előbb az új centerjelölt tett „villámlátogatást” a csapatnál, majd a klub közös megegyezéssel szerződést bontott Bors Miklós vezetőedzővel.

Ilyen előzmények után a ZTE elleni hazai meccsre a csapatot felkészítő Baksa Szabolcs így nyilatkozott a várakozásairól: „Eddig Bors Miki munkáját igyekeztem a lehető legjobb tudásom szerint segíteni, ez elsősorban az ellenfelek feltérképezése volt. A váltás után és a mérkőzés előtt rendelkezésre álló három edzés alatt egyértelmű volt, hogy nem taktikai változtatásokra, hanem a mentális oldalra szükséges helyezni a hangsúlyt. Arra, hogy a fiúk küzdjenek egymásért, a klubért, a városért, a szurkolókért. Az új vezetőedző érkezéséig mindent megpróbálok az edzéseken és a mérkőzésen megtenni annak érdekében, hogy jó eredményt érjünk el. Jelen esetben azért, hogy legyőzzük a Zalaegerszeget. Sajnos légiós középjátékos nélkül vágunk neki a bajnokság egyik legerősebb palánk alatti egységével rendelkező csapat elleni bajnokinak. Ugyanakkor remélem, a srácoknak sikerül olyan egységesen, nagy akarással, a szívüket-lelküket a pályára kitéve játszani, hogy szurkolóinkat tűzbe hozva, az ő segítségükkel megnyerhetjük a mérkőzést.”

 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában