Női labdarúgás

2023.11.25. 07:53

Hazai pályán búcsúzik az ETO

Kisalföld.hu

Dörnyei Balázs. Fotó Török Attila Nemzeti Sport

Szombaton 13 órakor hazai környezetben a Soroksár együttesét fogadja az ETO FC Győr NB I-es csapata, amely győzelme esetén a bajnoki döntőt érő második helyen telelne. 
A győri csapatban az elmúlt időszakban többen is betegséggel és sérüléssel bajlódtak, ám a jelek szerint az idei záró fordulóban a szerb válogatott Frajtovic kivételével mindenkire számíthat majd a szakmai stáb. Dörnyei Balázs együttese természetesen a három pont megszerzéséért lép pályára. 
Kemény, küzdelmes találkozóra van kilátás, amelyen már csak azért is fontos az ETO számára az újabb siker, mert akkor Süléék bajnoki döntős helyen zárhatják az őszi szezont. 
A hét felnőttválogatott-meghívó után a napokban az U19-es válogatott keretét is kihirdették a szövetségi edzők, amelyben ismételten ott van az ETO FC két tehetséges labdarúgója, Kern Fanni és Petrovics Petra. A Magyarország–Csehország barátságos utánpótlás-válogatott mérkőzésekre november 29-én 14 órakor és december 2-án 12 órakor a gyirmóti Alcufer Stadionban kerül sor. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában