A Tárkány KSE gazdagodott

2023.10.03. 14:26

Új műfüves pályával gazdagodott Tárkány

A Tárkány KSE többéves vágya teljesült azzal, hogy a napokban elkészült és átadták azt a 20×40 méteres futballpályát, amelyre a klub több mint két éve pályázott a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Komárom-Esztergom Vármegyei Igazgatóságánál.

Kiss T. József

A pályát nem csak a helyi labdarúgóklub tagjai használhatják, nagy örömmel vették birtokba a helyi óvodások és kisiskolások is. A sportlétesítmény társaságiadó-forintokból készült el, mintegy 38 millió forintos költséggel. A pályázatot két évvel ezelőtt nyerte meg a tárkányi klub. A létesítmény az élő füves focipálya mellett épült, közel van az általános iskola és az óvoda is, így a gyerekek számára könnyen és biztonságosan elérhető. 

Új műfüves pályát avattak Tárkányban.


A Tárkány KSE jelenleg a Bozsik Egyesületi Programban szerepelteti csapatait, mintegy 35–40 fő a létszámuk. A átadón jelen volt és beszédet mondott többek között Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő, dr. Kancz Csaba, az MLSZ Komárom-Esztergom Vármegyei Igazgatóságának társadalmi elnöke, Khéner László területi igazgató, Major Lászlóné polgármester és Karvaj Ottó, a sportszervezet elnöke. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában