Női vízilabda

2023.10.27. 19:36

Ob I – A címvédő Egert fogadja az UNI Győr-GYVSE

Szombaton 19 órakor a női ob I-ben a címvédő Eger együttese látogat a győri Aqua Sportközpontba. Az UNI Győr-GYVSE eddig mindegyik meccsét elveszítette, legutóbb hazai környezetben az egyik közvetlen riválistól, a Tatabányától kapott ki.

Kisalföld.hu

Az esélytelenek nyugalmával várják a tavalyi aranyérmest a győriek.

Fotó: GYVSE

Némi meglepetésre az egriek – ahova a győriek fiatal válogatott kapusa, Torma Luca igazolt a nyáron – szerdán kikaptak Szegeden, így mindenképpen a javítás szándékával érkeznek Győrbe.

„Miután az Eger botlott Szegeden, nyilván nagy lesz a játékosokban a bizonyítási vágy. Mi is azon leszünk azonban, hogy kijavítsuk azokat a hibákat, melyeket legutóbb elkövettünk. A kapott gólok számával a múltkor nem volt akkora gond, most is arra törekszünk, hogy minél kevesebb találata legyen ellenfelünknek, hiszen csak ebben az esetben lesz esélyünk arra, hogy minél tovább meccsben maradjunk. Emellett pedig a helyzetkihasználásnak kell jobbnak lennie, mert az nem elég, ha kidolgozzuk a ziccereket, a jobb eredményekhez be is kell azokat lőni” – mondta Vogel Zsolt, a győriek vezetőedzője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában