Labdarúgás

2023.10.15. 18:50

NB III foci - Soproni vereség Bicskén

A jövő heti hazai Dorog elleni meccsen próbálunk javítani - mondta a soproni csapat edzője.

Kisalföld.hu

Bicske-Caola SC Sopron 3-1 (2-0)
Bicske, 250 néző. V.: Papp.

Bicske: Illés - Dankó (Vicz, 91.), Lakatos, Gaszner, Száhl, Király (Torkos, 38.), Sóron (Molnár, 53.), Savanya (Varga B., 63.), Szalai (Benke, 63.), Hirman, Bozsoki. Vezetőedző: 
Caola SC Sopron: Acsádi - Kocsis, Szabados (Szalka, 61.), Végh (Baumgartner, 46.), Kalász (Illés, 62.), Balogh F., Fendrik (Sipőcz, 77.), Kocsis, Auer, Reseterits, Szabó T. Vezetőedző: Bücs Zsolt.
Gsz.: Gaszner, Király, Sóron, ill. Kocsis Á.

A tudatosabb futballt játszó Bicske megérdemelten szerzett két gólos vezetést az első játékrészben. A második félidőben más felfogásban játszott a Sopron, beszorították a hazai csapatot, de egy gyors kontratámadás után újabb gólt kaptak, majd Kocsis Ármin góljával szépítettek. Kevés helyzetet tudtak kialakítani, így a hazai csapat otthon tartotta a három pontot.

Bücs Zsolt: - Nagyon sok munkát fektettünk ebbe a mérkőzésbe, ami sajnos nem párosult sikeres játékkal. Sokkal több helyzetet szerettünk volna kialakítani, de ezen a mérkőzésen sajnos ez nem sikerült. A jövő heti hazai Dorog elleni meccsen próbálunk ezen javítani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában