Női kézilabda

2023.10.24. 10:32

NB I – Budaörsön folytatja a címvédő Győri Audi ETO KC – videó

Szerdán 18 órakor az Audi-ETO női kézilabdacsapata az NB I-ben a Budaörs otthonában lép pályára.

Kisalföld.hu

Stine Oftedal bízik az újabb sikerben.

Fotó: Audi-ETO

Az esélyes egyértelműen a győri csapat, mely eddig egyetlen vereséget szenvedett el a szezonban: Mosonmagyaróváron maradt alul.

A Budaörs Handball jelenleg a tabella 5. helyén áll. Az eddig lejátszott 6 mérkőzéséből hármat megnyert, egyen döntetlenre végzett, kétszer pedig kikapott.

A győriek remek formában vannak, a hétvégén a Bajnokok Ligájában a dán Odensét győzték le hazai pályán, így a nemzetközi porondon továbbra is hibátlanok.

„Folytatnunk kell az elmúlt hetekben mutatott formánkat. A Budaörs ellen természetesen tovább fejlesztjük a játékunkat, nagy hangsúlyt fektetve a biztonságra. Nagy koncentrációra lesz szükségünk Budaörsön is, mivel eddig a szezonban biztató formát mutat következő ellenfelünk” – nyilatkozta Ulrik Kirkely, az Audi-ETO vezetőedzője.


„Az utóbbi magyar bajnoki mérkőzéseken nagy különbségű győzelmeket arattunk. Jól tudtuk alakítani a helyzeteinket, amely kellő magabiztosságot adott nekünk. Úgy vélem, rengeteg mindenben fejlődtünk, mert nagyszerű játékosokból áll csapatunk. A Budaörs ellen jó játékra számítok, a saját dolgainkra kell fókuszálnunk” – mondta Stine Oftedal, aki a szombati BL-mérkőzésen tíz gólt szerzett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában