Labdarúgás

2023.10.02. 06:56

Megyei foci - Minden, ami a megyei egyben történt és még az Edda is előkerült - edzői nyilatkozatok, tabella

Két gyors villanás döntött Lipóton, nagyon megnyomta a mérkőzés elejét és a végét a Mezőörs Gönyűn .

Kisalföld.hu

Lipót Pékség–Üstökös FC Bácsa 2–1 (0–0) 
Lipót, 150 néző. V.: Móri. 
Lipót: Molnár M. – Gaál-Horváth, Gergely (Tál), Tifán-Péter (Wurm), Gáncs (Kocsis G.), Baróti, Szimhardt, Buglyó (Sipos), Szendeff, Tankovics (Mayer), Papp Sz. Megbízott edző: Szabados Gábor. 
Bácsa: Kürnyek – Nyíregyházky, Szabó Z., Gelencsér (Reizinger), Rigó (Ferenczi), Kalmár, Serfőző (Bartossik), Bagó, Horváth Á. (Bakus), Sipos (Szabó K.), Bauer. Edző: Rozmán László. 
Gsz.: Szimhardt (2), ill. Szabó B. 
8. p: Szimhardt kiugratása után Buglyó ziccerét védte bravúrral a vendégek kapusa. 
11. p: Serfőző éles szögből leadott lövése kerülte el a kaput. 
19. p: Buglyó újabb ziccerét hárította a vendégek kapusa egy eladott labda után. 
43. p: Kalmár szabadrúgása elakadt a sorfalban. 
49. p: Serfőző egy kipattanót vágott a kapu fölé. 
51. p: Gáncs tört be a tizenhatoson belül- re, beadását követően Szimhardt egy igazítás után a hosszú sarokba tekert. 1–0. 
65. p: Mayer szögletét Papp csúsztatta a kapu mellé. 
73. p: Baróti átlövése elkerülte a kaput. 
76. p: Tifán pontos indítását Szimhardt higgadtan passzolta a hálóba. 2–0. 
87. p: Ferenczi lövését bravúrral hárította Molnár. 
90 p: A lecsorgó labdát Szabó B. vágta a léc alá. 2–1. 
A mérkőzés első harmadában kiegyen­lített volt a játék, nagyobb hazai lehe- tőségekkel, a félidő végére azonban a lipóti csapat beszorította ellenfelét, de gólt nem sikerült szereznie. A második játékrészben Szimhardt két villanásával eldöntötte a három pont sorsát. 
Jók: Baróti, Szimhardt, Tifán, Papp, ill. Serfőző, Bauer. 
Szabados Gábor megbízott edző: – Az eredményesség mellé jó játék is párosult, gratulálok a csapatnak. 
Rozmán László: – Nagyon jól állt hozzá a csapat a mérkőzéshez, de az eredményességhez több játék kell, ami csak részben valósult meg. 

Vitnyéd–DAC Nádorváros 2–1 (0–1) 
Vitnyéd, 130 néző. V.: Vőcsei. 
Vitnyéd: Germán M. – Sulyok D. (Simon M.), Hécz, Tamás A., Varga G., Papp R. (Sulyok M.), Purt (Horváth A.), Pankotai (Szalai A.), Nyakas, Kovács A., Szakács M. Edző: Kiss Ákos. 
DAC: Kurica – Virág, Szokolics, Vaganjan, Csonka-Rajky (Sopronyi), Matyi, Németh B. (Forgó), Tóth P. (Csányi), Pintér D., Bata, Szőke. Edző: Mayer János. 
Gsz.: Kovács A., Sulyok M., ill. Sulyok D. (öngól). 
Alacsony színvonalú mérkőzésen a hazaiak három gólt „szerezve” csak nagyon keservesen tudták otthon tartani a három pontot a sokszor hősiesen védekező vendégek ellen. A mérkőzés bizonyította, hogy nem elég a cipőt a pályára küldeni, akarat és tűz nélkül mit sem ér az egész. 
Jók: Szalai, Sulyok M., ill. Virág, Vaganjan, Szokolics. 
Kiss Ákos: – Értem már, Goszti bácsi miért Edda-idézeteket nyilatkozott a mérkőzések után... 
Mayer János: – Gratulálok a Vitnyédnek. Ma is léptünk előre, de az élet még nem adja… Ugyanakkor hiszem, hogy nemsokára ez a patinás klub régi fényében fog ragyogni. 

Győrújfalu–Abda-VVFK Bau 3–2 (3–2) 
Győrújfalu, 100 néző. V.: Vass I. 
Győrújfalu: Tréger – Kovács D., Kondákor, Német M. (Takács M.), J. Nagy, Farkas P. (Brandisz), Szekeres, Torma D. (Lapincs), Nagy M., Farkas T., Simay. Edző: Pozsonyi Márk. 
Abda: Polócz – Kerékgyártó (Magyar P.), Peczár, Vígh N., Visy, Szücs G. (Maidics), Wágenhoffer, Gál D. (Boros), Balogh L., Kovács Á. Edző: Knausz Csaba. 
Gsz.: Nagy M. (2), Torma, ill. Kerékgyártó, Balogh L. 
Jók: mindenki, ill. Peczár, Balogh L., Kovács Á., Visy. 
Már az első félidőben kialakult a végeredmény, a 19-től a 22. percig három találat is született, melyekből a két hazai eldöntötte a találkozót. 
Pozsonyi Márk: – Az első félidőben a támadójátékunk, a másodikban a védekezésünk volt kiemelkedő. Maximálisan megérdemelték a fiúk, hogy végre hazai közönség előtt is győzelmet ünnepeljenek. 
Knausz Csaba: – Szeretnék elnézést kérni a mai mérkőzésért a játékosaimtól és a szurkolóinktól, a felelősség egy az egyben az enyém, tanulságnak jó volt. További sok sikert a Győrújfalunak.

Hegykő–Ménfőcsanak 2–1 (1–0) 
Hegykő, 500 néző. V.: Baán A. 
Hegykő: Majer – Reseterics, Kóczán, Járfás, Mészáros D. (Varga D.), Zombó (Galambos), Nyerges (Holzmann), Fényes, Horváth V., Bertha (Ambrus), Török (Márk). Edző: Finta Zoltán. 
Ménfőcsanak: Huszár – Fülöp, Béres (Mendel), Kelemen M. (Szabó P.), Korsós, Németh A., Bergendi, Buruzs, Gerencsér, Kovács O., Horváth A. Edző: Nemes Ferenc. 
Gsz.: Mészáros D., Varga D., ill. Buruzs. 
Az első félidő alapján megérdemelt hazai győzelem született. 
Jók: mindenki, ill. senki. 
Finta Zoltán: – Úgy érzem, igazságtalanság lett volna, ha ma nem szerzünk három pontot.

Koroncó–Kapuvár 1–0 (1–0) 
Koroncó, 200 néző. V.: Csávás. 
Koroncó: Kokas – Bodó, Molnár M., Fekete (Sipőcz), Veller (Béli), Bieder, Görcs, Lampert, Horváth D. (Csete), Vörös Torma, Molnár T. Edző: Makkos Tamás. 
Kapuvár: Csáktornyai – Árbik (Kapui), Horváth P., Bognár-Barzsó, Kapa Martin, Rózsavölgyi, Horváth K. (Árki), Varga T., Kapa Márkó, Halász, Póczik. Edző: Csermelyi Imre. 
Gsz.: Vörös Torma. 
Az első nagy ziccer még kimaradt a vendégkapu előtt a mérkőzés elején, de a 10. percben már Vörös Torma nem hibázott, közelről a hálóba gurított. Szünet után sebességet váltott ugyan a Kapuvár, de ők is elhibázták a helyzeteiket. Negyedóra elteltével viszont a Koroncó gyors egymásutánban kétszer is növelhette volna előnyét, de mindkétszer hibázott. Küzdelmes mérkőzésen az adódó helyzetekből a Koroncó egyet kihasznált, amivel otthon tartotta a három pontot. 
Jók: Kokas, Molnár M., Görcs, Lampert, ill. Bognár-Barzsó, Rózsavölgyi, Kapa Márkó. 
Makkos Tamás: – Feszült hangulatú, küzdelmes mérkőzésen sikerült örömteli győzelmet aratni. 
Csermelyi Imre: – Küzdöttünk becsülettel, érzésem szerint egy pontot megérdemeltünk volna, de sajnos jelenleg rossz szériában vagyunk. 

Davita Food-Gönyű–Mezőörs 1–6 (1–3) 
Gönyű, 250 néző. V.: Csirke. 
Gönyű: Rom – Szilvágyi (Koncsag), Varga P., Sovány, Milos (Bodó), Varga Cs., Tarcsa, Puter (Varga Zs.), Kovács K., Gere (Altrichter), Kertész. Edző: Harcz István. 
Mezőörs: Somogyi – Böröczky, Debreceni, Simon, Szántó (Simigla), Proceller (Nagy K.), Vadász, Tóth, Venczel (Kreicz), Végh, Vayer (Szabó). Edző: Bohner Roland. 
Gsz.: Gere, ill. Venczel (3), Végh (2), Debreceni. 
A találkozó elején gyorsan kétgólos vezetést szereztek a vendégek, utána felébredtek a hazaiak és egészen sokáig jól tartották magukat, de aztán öt perc alatt a vendégek végleg eldöntötték a mérkőzést. 
Jók: Rom, Milos, Gere, Kertész, ill. Böröczki, Venczel, Végh. 
Harcz István: – Sajnos a mérkőzés végére fejben elfáradtunk, hiába tartottuk jól magunkat. 
Bohner Roland: – A meccsen eggyel közelebb kerültünk a kitűzött céljainkhoz. Ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk. 

A bajnokság állása

 1.Mezőörs660028218
 2.Győrújbarát751122816
 3.Lipót751118616
 4.Vitnyéd750220615
 5.Koroncó8503171515
 6.Hegykő6402111512
 7.Gönyű830512259
 8.Bácsa722316138
 9.Kapuvár621312127
 10.Abda721413207
 11.Ménfőcsanak720513226
 12.Győrújfalu820611256
 13.DAC80084280

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában