A rend egykori tanítványai

2023.10.23. 13:01

Büszkék a csornai szerzetesek is - Premontrei gólok a magyar válogatottban

Büszkén jelentette be közösségi oldalán a csornai premontrei apátság, hogy "részük van" a magyar labdarúgó válogatott sikereiben. Kiderült, hogy egykori premontreis diákok szerzik a csapat góljait. Varga és Sallai is a rend tanítványa volt.

Kisalföld.hu

Gólöröm - Varga Barnabás és Sallai Roland a magyar válogatott mezében.

"Az elmúlt napokban sokat lehetett hallani a magyar labdarúgó válogatott teljesítményéről, és meccseiről Szerbia és Litvánia ellen. Hála Istennek és a játékosok felkészültségének, az előbbi győzelemmel, az utóbbi döntetlennel végződött.

 

Nekünk, premontreieknek annyi szerepünk is volt ebben a győzelemben, hogy két gólszerző játékos is egykori premontrei diák: Varga Barnabás Szombathelyen, Sallai Roland pedig Gödöllőn volt gimnáziumunk tanulója.

Az egykori gyirmóti kiválóság, Varga Barnabás érettségi tablója.

Külön öröm számunkra, hogy közösségi oldalaikon mind a ketten büszkén vállalják egykori premontrei diákságukat. Kívánunk nekik további sok szép eredményt, és Szent Norbert atyánk közbenjárását!" - tették közzé az apátság oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában