Férfi kézilabda

2023.09.22. 12:49

NB I/B – Kecskeméten lép pályára a Győri ETO UNI FKC

A férfi NB I/B-ben ma 18 órakor a Győri ETO-UNI FKC a Kecskemét otthonában lép pályára.

Kisalföld.hu

A győriek első idegenbeli győzelmükre készülnek.

Fotó: Győri ETO-UNI FKC

A győriek két győzelemmel – hazai pályán az Ózdot és az Ajkát verték – és egy döntetlennel állnak, eddigi egyetlen idegenbeli mérkőzésükön a BFKA-Veszprém U21 ellen szereztek 1 pontot, most azonban a szezon első idegenbeli győzelméért utaznak Kecskemétre.

A Kecskemét eddig 2 pontot szerzett a bajnokságban, az 1. fordulóban vereséget szenvedtek a DEAC otthonában, azonban a 2. fordulóban hazai pályán győzni tudtak a Szigetszentmiklós ellen. A 3. fordulóban idegenben 2 góllal kikaptak a Vecsés otthonában, de a pénteki mérkőzés során bízhatnak az hazai pálya előnyében.

Az előző szezon végén találkozott utoljára a két csapat, a Kecskemét otthonában szoros mérkőzésen sikerült győznie az ETO-nak.

NB II – Férfiak: UNI Győr SZESE II–Alsóörs, szombat, 18 óra, Magvassy-csarnok. Lipót Pékség–Várpalota, vasárnap, 18 óra, lipóti sportcsarnok. Nők: Audi-ETO U21–Bük, szombat, 11 óra, Magvassy-csarnok. Sárvár–Lipót Pékség, szombat, 18 óra. SZESE Győr–VKCSK, vasárnap, 11 óra, egyetemi csarnok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában