Férfi kézilabda

2023.09.30. 10:25

NB I/B – Hazai rangadóra készül a Győri ETO UNI FKC

Szombaton 18 órakor a Ceglédi KK-t látja vendégül a férfi kézilabda NB I/B rangadóján a Győri ETO UNI FKC

Kisalföld.hu

A fehér mezes győriek itthon tartanák a két pontot.

Fotó: Győri ETO UNI FKC

A győriek két héttel ezelőtti hazai mérkőzése bővelkedett az izgalmakban az Ajka ellen. Egy hete Kecskeméten már sokkal összeszedettebb és magabiztosabb játékot mutatott a csapat, és végül fölényes győzelmet aratott. Jelenleg a tabella első helyén állnak a zöld-fehérek, és a szombati mérkőzésen az lesz a cél, hogy megőrizzék vezető pozíciójukat.

A tavaly még NB I-es Ceglédi KK eddig 2 győzelmet és 2 vereséget könyvelhetett el a szezonban, mindkét hazai mérkőzésüket hozták, idegenben azonban még nem sikerült pontot szerezniük.

Takács Bence, az ETO irányítója így nyilatkozott a várakozásairól: „Kemény mérkőzésre számítok. Élvonalat megjárt rutinos játékosok vannak a Ceglédben, de mindenképpen itthon szeretnénk tartani a két  pontot. Egész héten készültünk a Cegléd játékára, bízunk benne, hogy a megbeszéltek szerint tudunk játszani, és betartunk mindent, amit a videókon néztünk, és most is sikeres lesz a csapatmunka. Remélem, minél több néző kilátogat a mérkőzésre.”

Az NB II hétvégi programja – A férfiaknál nem lép pályára megyei csapat. A nőknél szombaton 11 órakor a győri Magvassy-csarnokban rendezik az Audi-ETO U21–SZESE Győr városi rangadót, 17.30-kor az ikrényi sportcsarnokban fogadja a VKCSK a Celldömölköt, míg 18 órakor a Lipót Pékség hazai pályán a Bük ellen lép pályára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában