Labdarúgás

2023.09.29. 19:06

Műfüves pályát avattak Harkán

Páder Vilmos

Fotó: Páder Vilmos

A Sopronhoz közeli település dinamikus fejlődése magában hordozza a lélekszám emelkedését, ezzel arányosan a sportolás iránti igény növekedését is. A kitartó munkának köszönhetően így egyre jobban fejlődik a Harka Alpokalja Sportegyesület labdarúgó-szakosztálya. Első ütemben megújult a centerpálya és környezete, majd lépésről lépésre haladtak előre. Pénteken újabb mérföldkőhöz érkeztek.

Ünnepélyes keretek közt átadták az egyesület új műfüves kispályáját, amely az MLSZ és a Harkai Alpokalja Sportegyesület között létrejött együttműködési megállapodás alapján épült meg. Továbbá átadták a sportfejlesztési program keretében megpályázott kilenc személyes kisbuszt is.

Az eseményen beszédet mondott dr. Barcza Attilla, Sopron és térsége országgyűlési képviselője. Beszédében kiemelte a sport fontosságát, mint az egészséges élet alapját és a sport összetartó, közösségformáló erejét. Elismeréssel beszélt a harkai sportegyesület fejlődéséről.

Az MLSZ Győr-Moson- Sopron vármegyei vezetése nevében megjelent Horváth László igazgató, felszólalt Csiszár Ákos, a társadalmi elnökség tagja, valamint Duschanek Péter, Harka polgármestere és Nagy István, a helyi sportegyesület elnöke.

Az ünnepélyes megnyitó. Fotó: Páder Vilmos

A  programot a megyei közéleti válogatott és Harka öregfiúk-válogatott mérkőzése zárta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában