Fegyelmezetten, taktikusan

2023.09.30. 16:48

Labdarúgó NB III - Kellemes soproni meglepetés Felcsúton

Kisalföld.hu

Puskás Akadémia II–SC Sopron 0–1 (0–0)

Felcsút, 250 néző. V.: Fehérvári.
Puskás Akadémia II: Perczel – Markgráf (Pataki, 86.), Jurisic (Halászi, 62.), Magasföldi, Janyickij (Szabari, 62.), Vékony (Pyshchur, 72.), Posztobányi, Ominger, Makara, Vajda, Komáromi. Vezetőedző: Vanczák Vilmos.
SC Sopron: Acsádi – Kocsis, Szabados (Sipőcz, 59.), Baumgartner (Végh, 46.), Kalász (Bokor, 80.), Balogh F., Fendrik, Kocsis (Illés, 72.), Auer, Reseterits, Szabó T. Vezetőedző: Bücs Zsolt.
Gsz.: Szabó T. (69.).

Végig fegyelmezetten, taktikusan játszott a soproni csapat, a hazaiak nem tudták feltörni a vendégek védelmét. A találkozón mindkét oldalon voltak helyzetek, melyek kimaradtak. Egy gyors soproni kontratámadásból született aztán büntető és a gól. 
Küzdelmes mérkőzésen a győzelmet jobban akaró csapat nyert. A soproni játékosok erőn felül teljesítettek és a negatív előjelek ellenére váratlan., ám teljesen megérdemelt győzelmet arattak a jó erőkből álló Puskás Akadémia II ellen. 

Bücs Zsolt: – Sokat tettek a fiúk a sikerért és úgy gondolom, hogy a mi csapatunk többet tett a győzemelért, ezért is billent a mérleg nyelve felénk. Összeségében kiegyenlített volta a játék, de mi jobban akartuk a sikert. Gratulálok a fiúknak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában