Labdarúgás

2023.09.13. 14:52

Balogh Borond és Vitális Milán is a győztes csapatban

A Gera Zoltán vezette U21-es válogatott Kocsis Dominik duplájával és Kovács Mátyás góljával 3-0-ra nyert Máltán a második Eb-selejtezőjén.

Kisalföld.hu

– Jól kezdtük a mérkőzést, nagyon jól jött a gyors gól, majd próbáltuk kontrollálni a mérkőzést, ám voltak periódusok, amikor nem mindent tudtunk megvalósítani abból, amit elterveztük. A félidő végére feljavultunk, megszereztük a második gólunkat, a fordulás után pedig kézben tartottuk a mérkőzést, és a hajrában sikerült bebiztosítani a sikert. Voltak jó egyéni teljesítmények a csapatban, ugyanakkor több hibát is láttam a játékunkban, amelyeket mindenképpen ki kell javítanunk ahhoz, hogy eredményesen szerepelhessünk a csoport erősebb válogatottjai ellen – értékelt a lefújás után Gera Zoltán szövetségi edző az mlsz.hu-n.

A győztes csapat tagja volt a soproni születésű Balogh Botond, valamint a tavaly még ETO színekben szereplő Vitális Milán.

U21-es Eb-selejtező, Paola
Málta-Magyarország 0-3 (0-2)
Magyarország: Hegyi Krisztián - Balogh Botond, Iyinbor Patrick, Csinger Márk - Kovács Mátyás, Kovács Barnabás, Katona Bálint (Vitális Milán, 63.), Baráth Péter (Eördögh András, 78.), Kerezsi Zalán (Komáromi György, 78.) - Kocsis Dominik (Vancsa Zalán, 85.), Lisztes Krisztián (Németh András, 63.).

A magyar válogatott két mérkőzés után hat ponttal áll a csoportban, de a neheze most következik: októberben Skóciába utazik a csapat, majd a belgákat fogadja hazai pályán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában