Labdarúgás

2023.09.29. 11:42

A Nordensa az ETO FC Győr hivatalos megfigyelő partnere

Kisalföld.hu

Klubunk együttműködési megállapodást írt alá a Nordensa vállalattal, mely tehetséges labdarúgók felkutatásával foglalkozik világszerte. A megállapodás egy évre szól a két fél között - adta hírül az ETO közösségi oldala.

A Nordensa egy fiatal vállalat, mely világszínvonalú megfigyelő-hálózattal rendelkezik, s tehetséges labdarúgók keresését végzi, emellett a további fejlődésükben is segítséget nyújt.

A Nordensa platformja – mely applikációként az App Store, a Google Play és a .com kínálatában is megtalálható - lehetővé teszi a szurkolók számára, hogy felfedezzék és támogassák a világszínvonalú tehetségeket részvények vásárlásával, amelyek az egy, vagy több partnerklubnál elköltött próbajáték költségeit fedezik.  

- „A Nordensával kötött együttműködési megállapodás segítséget nyújt számunkra, hogy még hatékonyabbak legyünk a tehetséges játékosok felkutatásában. Partnerünk megfigyelő-hálózatával és tapasztalatával lehetőség nyílik olyan labdarúgókat is kiválasztanunk, akik eddig nem kerültek a látókörünkbe. Hiszem, hogy ezzel az együttműködéssel is tovább építjük a győri futballt.” – nyilatkozta honlapunknak Köteles László, az ETO FC Győr sportigazgatója.

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában