Helyi sport

2023.08.08. 12:58

Végleges az Audi-ETO felkészülési programja

Véglegessé vált a Győri Audi ETO KC augusztusi programja, ezen a héten Odensében két edzőmérkőzést is játszik a csapat, jövő héten az Audi Aréna Győrben a Neptunes Nantes-ot látja vendégül, augusztus 28-án pedig szurkolói ankéttal vezeti fel a szezont a klub.

Kisalföld.hu

Győr után Dánia az Audi-ETO újabb felkészülési állomása.

Fotó: Csapó Balázs

Az egyhetes győri összetartás után a csapat hétfőn elutazott a dániai Odensébe, ahol 10-én a házigazdával, majd 12-én a szintén ott edzőtáborozó dán Ikast Handball együttesével játszik felkészülési meccseket.

 

Ezt követően újra Győrben folytatódik a felkészülés. Augusztus 15-től a francia női bajnokságban legutóbb harmadik helyezett Neptunes Nantes-tal közösen tréningezik az Ulrik Kirkely vezette ETO. A két együttes augusztus 19-én 17 órakor edzőmérkőzésen lép pályára az Audi Aréna Győrben, amely találkozó ingyenesen lesz megtekinthető, valamint a Sport1 TV is élőben közvetíti.

Az alapozási időszakban még az MTK-val – nyitott kapus meccsen – a győri egyetemi sportcsarnokban játszanak a zöld-fehérek augusztus 23-án 17 órakor. A felkészülés az augusztus 26-án 13 órakor a Dunaújváros elleni idegenbeli edzőmeccsel zárul.

A hagyományos idénynyitó szurkolói ankét augusztus 28-án 17.30-kor lesz. Ennek részleteiről a későbbiekben ad tájékoztatást az ETO.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában