Labdarúgás

2023.08.23. 11:09

NB III foci - Szerdán pótolnak Sopronban, érkezik a Haladás

Szerdán pótolják az SC Sopron múlt hét végére kiírt, de el- maradt harmadosztályú bajnokiját. Úgy tudni, mintegy félezer szombathelyi drukker is érkezik.

Kisalföld.hu

Ahogy arról beszámoltunk, a múlt vasárnapra tervezett Caola SC Sopron–Haladás-MÁV NB III-as bajnokit biztonságtechnikai okokra hivatkozva a Soproni Rendőrkapitányság kérésére – mivel a találkozó biztosítását a rendőrség az állami ünneppel kapcsolatos rendezvények miatt nem tudta teljesíteni – elhalasztották. Az elmaradt bajnokit ma pótolják. Úgy tudjuk, mintegy félezer drukker érkezhet Szombathelyről Sopronba. 

Caola SC Sopron– Haladás-MÁV 
Sopron, Városi Stadion, ma 17.30. V.: Holczbauer. 

Jó lenne, ha az a görcs, ami most a lábakban van, valahogy elmúlna. Úgy gondolom, ezt gólokkal, jó eredménnyel lehetne feloldani, s bár mindig igyekszünk kiszolgálni a szurkolóinkat, igazából azt sem bánnám, ha most egy nem túl szép győzelemmel tartanánk otthon a három pontot. Persze ehhez többet kell nyújtanunk, mint legutóbb tettük

– mondta a mérkőzéssel kapcsolatban Bücs Zsolt, a soproniak vezetőedzője. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában