Labdarúgás

2023.08.19. 20:29

NB III foci - Egygólos ETO Akadémia vereség

Szekeres Adrián edző büszke játékosaira.

Kisalföld.hu

Kelen SC – ETO Akadémia 1-0 (1-0)
Bp., Kelen SC Sporttelep. V.: Sipos.

Kelen SC: Czerula – Módly, Zavodni (Godányi 64’), Remili, Szabó G., Vass (Salacz 71’), Szabó N., Pilter (Nagy Zs. 64’), Juhász (Pajti 53’), Bedővári, Szabó D. (Vörös 53’). Vezetőedző: Simon Ákos.

ETO Akadémia: Sebők – Selyem (Bíró 69’), Óvári, Szujó, Tamás K., Tuboly (Bakó 69’), Mitring, Hanzli, Rátonyi (Moharos 58’), Bánáti (Herczeg 87’), Krivokapic (Nagy D. 58’). Vezetőedző: Szekeres Adrián.

Gsz.: Remili (29’).

Szekeres Adrián: - Büszke vagyok a játékosaimra, az első perctől kezdve hatalmas energiát mozgósítottak annak érdekében, hogy megnyerjük ez a mérkőzést. Sok lehetőség maradt ki, az eddigi meccseinken ez a szenvedély és motiváció hiányzott. Azt gondolom, hogy minden játékos tükörbe tud nézni, mert megtettek mindent, ugyanis kiléptek a komfortzónájukból, és olyan erényeket csillogtattak, amik elengedhetetlenek a felnőttfutballban. Emellett örülök, hogy nem történt sérülés, mivel komoly belépők voltak az ellenfél részéről.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában