Labdarúgás

2023.07.30. 09:31

NB II foci - A Mosonmagyaróvár az első fordulóban Pécsre látogat

Amit terveztünk, elvégeztük a felkészülés során, a játékosok hozzáállásával, munkájával elégedett lehetek, ám az, hogy ez mire lesz elég, majd a következő fordulókban eldől – mondta Németh Zoltán, a Lajta-partiak vezetőedzője.

Kisalföld.hu

A Mosonmagyaróvár az előző idényben a középmezőnyben végzett az NB II-ben.

Fotó: Bujdos Tibor

Előzetes

PMFC–Credobus Mosonmagyaróvár

Pécs, PMFC Stadion, vasárnap, 19 óra. V.: Derdák.

– Sok próbajátékos járt nálunk, kicsit instabil is volt a keretünk, de reméljük, sikerült közülük a legjobbakat kiválasztanunk. Azt gondolom, a felkészülési találkozók során fokozatosan javult, s lett egyre jobb a játékunk.

Ami a Pécs elleni rajtot illeti, ha ugyanolyan masszív csapat maradt az ellenfelünk, mint az elmúlt bajnokságban volt, akkor nem lesz egyszerű a feladatunk, de én bízom a jó kezdésben, mert az nagy lökést adhat a következő fordulókra.”

Az 1. forduló további programja: Gyirmót FC Győr-ETO FC Győr, Nyíregyháza–BFC Siófok, BVSC-Zugló–Haladás, 17.30 óra. Kozármisleny–Tiszakécske, Csákvár–Budapest Honvéd, Ajka–Soroksár, Vasas–Budafok, Kazincbarcika–Szeged-Csanád Grosics Akadémia, 19 óra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában