Kézilabda

2023.07.24. 16:19

Még öt edzőmeccs vár a Motherson-Mosonmagyaróvárra

A Motherson-Mosonmagyaróvári KC öt edzőmérkőzést játszik még a bajnoki rajtig. Mindegyik ellenfél külföldi együttes lesz.

Kisalföld.hu

Az edzőmeccseken is várják a szurkolókat a mosonmagyaróváriak.

Fotó: mkcse.hu

Július 21-én Japán ellen lejátszotta az első felkészülési mérkőzését a Motherson-Mosonmagyaróvár. Gyurka János együttesére a szeptemberi bajnoki rajtig még öt edzőmérkőzés vár. Idén úgy alakult a program, hogy csak külföldi csapatokkal találkozik az MKC. Ellenfél lesz a szlovén bajnok, a Bajnokok Ligája legutóbbi kiírásában a legjobb tizenhatba jutó Krim Ljubjana, az ázsiai „BL-győztes” SK Sugar Gliders, a francia bajnokság bronzérmese, az Európa Liga csoportköréből jól ismert Nantes és a horvát bajnok, az előző szezonban ugyancsak a BL csoportkörében szereplő Lokomotiva Zagreb (kétszer is).

A klub arra kéri a szurkolóit, hogy a hazai mérkőzések jegyvásárlási lehetőségeivel és a kezdési időpontokkal kapcsolatosan figyeljék a honlapot és az MKC Facebook-oldalát az esetleges változások miatt.

Felkészülési mérkőzések – Július 21.: MKC–Japán 32–32 (17–19). Augusztus 4., 17.30 óra: Krim Ljubjana–MKC. Augusztus 10., 18 óra: MKC–SK Sugar Gliders Handball Team. Augusztus 13., 18 óra: MKC–Nantes. Augusztus 18.: Lokomotiva Zagreb–MKC. Augusztus 24.: MKC–Lokomotiva Zagreb.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában