Női labdarúgás

2023.07.11. 16:53

Gólzsákot igazolt az ETO FC Győr

Az ETO női csapatának első bejelentett új játékosa, nem más, mint az ország egyik leggólerősebb női labdarúgója, Vachter Fanni - adta hírül az ETO a közösségi oldalán.

Kisalföld.hu

A 22 éves támadó négy évet futballozott a DVTK élvonalbeli csapatában, majd a legutóbbi két esztendőben az MTK erőssége volt.  A jól cselező, rendkívül technikás, villámgyors játékos tagja a magyar válogatottnak, így szerződése aláírása után, hétfőtől a nemzeti együttessel készül Telkiben és július közepén csatlakozik majd a győri csapathoz.

- Szerettem volna olyan együttesbe igazolni, amelyiknek reális esélye van a nagy sikerekre, már pedig köztudott, hogy az ETO-nál a szakmai munka és a csapat menedzselése is kiemelkedő – mondta Vachter Fanni. – Remek társak közé érkeztem, akikkel nem lehet más célunk, mint, hogy folyamatosan fejlődjünk, erős, összetartó csapattá váljunk, döntőkben szerepeljünk, és nyerjünk! Tudom, ehhez nekem jó játékkal, gólokkal kell hozzájárulnom, de felkészültem erre, és mindent elkövetek a pályán és a pályán kívül is, hogy az ETO idén a csúcsra törhessen!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában