Labdarúgás

2023.07.31. 15:58

Fiútestvéreivel játszott egy mérkőzésen Vida Boglárka, az ETO női játékosa

Egy felkészülési mérkőzésen az ETO válogatott játékosa, Vida Boglárka két fiútestvére ellen lépett pályára.

Vidáék, Levente, Boglárka és Márk együtt a pályán.

Fotó: eto.hu

Az ETO FC NB I-es női együttese minden szezonban igyekszik beépíteni a felkészülési programjába egy-egy hírverő mérkőzést: tavaly Bágyogszováton, most pedig Dunaszentpálon szerepeltek a zöld-fehérek.
Érdekesség, hogy a jó iramú, döntetlennel végződő mérkőzésen az ETO válogatott játékosa, Vida Boglárka két fiútestvére ellen is játszhatott.

A héten két rangos nemzetközi mérkőzésen lép még pályára a női csapat. Ma 17 órakor Ausztriában az osztrák bajnok St. Pölten ellen szerepel a zöld-fehér együttes, míg augusztus 4-én, pénteken 16 órakor Telkiben a szintén BL-induló cseh Slovacko lesz az ETO ellenfele. A győri csapatban jelenleg sok a hiányzó, hiszen többen is sérüléssel bajlódnak: a válogatott Kovács Laura és Kocsán immáron hosszabb ideje nem állhat a szakmai stáb rendelkezésére, míg Zágonyi, Krizan és Szabova  nemrég estek ki – remélhetően csak rövid időre – a keretből.

A két nagyon keménynek ígérkező találkozó után vasárnap este a stadion lelátóján lehet majd találkozni a kupagyőztes győri lányokkal, akik együtt szurkolnak az ETO férficsapatának újabb sikeréért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában