Női kézilabda

2023.07.26. 18:45

Bajnokok Ligáját nyerne az Audi-ETO-val az új szerzemény, a brazil Bruna de Paula

Az Audi-ETO újdonsült balátlövője, Bruna de Paula nagy reményekkel várja már a szezont. A klub honlapján nyilatkozott múltról, jelenről és a jövőről.

Kisalföld.hu

Bruna de Paulával már találkozhattak azok a szerencsés győri szurkolók, akik bérletet vásároltak.

Fotó: gyorietokc.hu

„Három hetet töltöttem otthon, Brazíliában, találkozhattam a családommal. Végre úgy érzem, kipihentem magam, az előző szezonom ugyanis nagyon megterhelő volt” – kezdte a játékos. – Aztán ideköltöztem Győrbe, és új helyzettel találtam magamat szemben, de nagyon menő kis város, szerintem hamar meg tudom szokni.”

De Paula elmondta: gyerekkorában a foci érdekelte jobban, nagyon sokat játszott, arra azonban már nem emlékszik pontosan, mi fordította a kézilabda irányába...

A játékossal néhány szurkoló már találkozhatott is, hiszen Győri-Lukács Viktóriával közösen adta át a bérletárusítás első napján az éves belépőket az érdeklődőknek.

„Örültem ennek a lehetőségnek, nagyon jól éreztem magam ott, de azt hiszem, inkább maradok a kézilabdánál. A köszönöm szót hamar megtanultam, mert a drukkerek közül mindenki ezt mondta, amint kezében tarthatta bérletét, vagy szelfit készített velem” – folytatta Bruna de Paula, akinek rengeteg tetoválás borítja testét.

„Azt hiszem, 17 éves lehettem, amikor az első tetoválást a bal alkaromra varrattam, ezt az édesanyám neve ihlette. Igyekeztem olyan helyet választani, ahol mindenki látja, ezért egy gólörömnél, amikor a magasba lendítem a karomat, olyan, mintha mindig velem örülne. Fontos számomra a család, fontosak azok az emberek, akik közel állnak hozzám, így a barátaim is. Éppen ezért a legkedvesebb szabadidős elfoglaltságom, ha velük tölthetek egy kis időt. Emellett a másik kedvencem a kutyusom, Mia. Vele rendszeresen nagyobb túrákat teszünk kettesben. Ő még akkor került hozzám, amikor Franciaországban éltem. Róla saját rajzom alapján készült egy tetoválás."

Az ETO-val kapcsolatos eddigi emlékeiről, illetve várakozásairól így nyilatkozott a brazil játékos: „Az ETO ellen játszani mindig emlékezetes, a tavalyi szezonban kétszer is legyőztük őket a Metzcel. Most már győri kézilabdázóként mondom azt, hogy régen dédelgetett álmom válik valóra. A legfőbb célom a Bajnokok Ligáját megnyerni, és azt gondolom, ezzel a csapattal ez több mint lehetséges."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában