Tom-Ferr Tata VSE

2023.06.22. 13:09

Új névadó szponzor a tatai vívóknál

Ünnepélyes keretek között írták alá azt a támogatói szerződést a napokban, amelynek kedvezményezettje a Tatai Vívó Sport Egyesület. A szerződést aláírásukkal hitelesítették a felek, Plásztán Attila, az egyesület elnöke és Laczkó Oszkár, a Tom-Ferr Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója. Az egyesület mostantól a Tom-Ferr Tata VSE nevet viseli, a megállapodásuk négy évre szól.

Kiss T. József

Michl József polgármester kiemelte, hogy a város nagyon büszke a tatai vívók munkájára és eredményeire, s köszönetét fejezte ki mindenkinek, aki az elmúlt években bármivel is hozzájárult a szép sikerekhez és a magas színvonalú szakmai munkához. A városvezető elmondta, külön köszöni Laczkó Oszkárnak, a Tom-Ferr zrt. vezérigazgatójának, hogy amikor a szponzoráció ötletével megkeresték őt, örömmel állt az egyeztetések elé, és végül igazi üzletemberként és ezzel együtt nagy szívvel állt az ügy mellé. 

Plásztán Attila egyesületi elnök, Laczkó Oszkár, a Tom-Ferr zrt. vezérigazgatója és Michl József polgármester a szponzorációs szerződés aláírásán. Fotó: Kiss T. József

A sportegyesület nagy gondot fordít az utánpótláskorú gyermekek felkutatására, jó kapcsolatot ápolnak a tatai és környékbeli települések iskolái- val és igyekeznek minél több gyermekkel megszerettetni a sportágat. Az elmúlt években a diákolimpiákon, az országos bajnokságokon, nemzetközi versenyeken és világversenyeken elért eredményei alapján a tatai egyesület országosan is kiemelkedő vívóutánpótlás-nevelő bázisnak számít. Versenyzőik női és férfi párbajtőrben, 9 korcsoportban vesznek részt és szerepelnek eredményesen az országos és nemzetközi versenyeken. 

Ezzel kapcsolatban Laczkó Oszkár elmondta: „A vívás mindig is a magyar sport csúcsát képviselte, és örömmel szerződtünk hosszú távra, hogy támogassuk az egyesületet. Alapvetően szívügyünk a kicsik, a tehetséges gyermekek patronálása, sikeres vállalkozásként a fiatal generáció támogatása nagyon fontos küldetésünk.” A Tom-Ferr zrt. vezérigazgatója hozzátette: az egyesületet havi rendszerességgel támogatják, segíteni fognak a versenyekre való eljutásban és az eszközvásárlásban is. „Kun Anna személyében a jövő évi párizsi olimpiára kijutásra esélyes párbajtőrözőnk van, és mellette több, tehetséges utánpótláskorú versenyzőnk is.” 

Plásztán Attila, a Tom-Ferr Tata VSE elnöke, vezetőedzője elmondta: „Miután korábbi támogatónkkal, az OMS-sel megszűnt a húsz éve tartó, egyébként eredményes kapcsolatunk, sikerült egy nagyszerű támogatót találnunk, amellyel hosszú távon tudunk együttműködni. Nagyon örülünk ennek a szponzorációnak, örömteli nap ez a mai, és igyekszünk minél szebb eredményekkel meghálálni a segítséget.” 

Olimpiai esélyek

Kun Anna a tatai vívók jelenlegi legeredményesebb versenyzője. 21 éve vív, a kezdetek óta Tatán. Többszörös országos bajnok egyéniben és csapatban, Európa-bajnoki, világbajnoki helyezett, világkupa-, Grand Prix-versenye- ken dobogós helyezést ért el. A 2021. évi tokiói olimpiára majdnem sikerült kijutnia, viszont a 2024. évi párizsi olimpiára megvalósulhat ez a cél. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában