Kosárlabda

2023.06.25. 17:07

Az NBA egyik leghíresebb csapatánál táborozik a volt SKC-játékos, Valerio-Bodon Vincent

Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság egyik legrégebbi, legismertebb csapatának, a Boston Celticsnek a nyári táborában készülhet az előző évadban a Sopron KC csapatánál az NB I-ben valósággal berobbant Valerio-Bodon Vincent.

kisalfold.hu

A volt soproni játékos reméli, a Celticsben fel tudja hívni magára a figyelmet.

Fotó: Koncz Márton

A fiatal kosárlabdázó már  jó másfél hónapja utazott ki az Egyesült Államokba. Valerio Bodora  a közelmúltban már egy szakmai elemzés felhívta a figyelmet tengerentúlon, kiemelve, hogy 207 centis magasságához képest milyen képzett, ügyes a labdával, és távolról is mennyire veszélyes a gyűrűre.

"Első lépésben" a játékos börzén, az NBA- drafton nem kelt el, ám mint kiderült, sikerült annyira magára irányítani a liga egyik meghatározó gárdájának, a korábbi 17-szeres NBA-bajnok Boston Celticsnek a figyelmét, hogy a patinás NBA-alakulat meghívta a csapat nyári táborába. Valerio-Bodon a Nemzeti Sport Online-nak nyilatkozva elmondta: már eddig is sok pozitív visszajelzést kapott,  és reménykedik benne, hogy a táborban képes lesz úgy teljesíteni, hogy lesz csapat, amely annyira megkedveli a játékát, hogy szerződteti.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában