Labdarúgás

2023.06.30. 17:47

Antonio Munoz marad az ETO vezetőedzője

A Merkantil Bank Liga 2023/2024-es idényében is Antonio Munoz vezetőedző felel a szakmai munkáért az NB II-es ETO FC Győr labdarúgócsapatánál. A stáb összetétele nem változott nagymértékben, érkezett még egy pályaedző, emellett videóelemző poszton történt váltás.

kisalföld.hu

Antonio Munoz (balról a negyedik) marad az ETO vezetőedzője. Fotó: eto.hu

A nyáron Ibón Arrieta személyében érkezett még egy spanyol pályaedző, aki Antonio Munoz munkáját segíti a jövőben.

Örülök, hogy itt lehetek, nagyon jó érzéseim vannak a jövővel kapcsolatban. A játékosokkal és a stábbal egyaránt jó dolgozni, izgatottan várom már a bajnoki rajtot – mondta Ibón Arrieta az ETO honlapján.

A következő szezonban Márkus Gábor látja el a videóelemzői feladatokat az NB II-es csapatnál, ő az Akadémiáról került fel.

Nagyon örülök a lehetőségnek, hogy felkerültem a felnőttcsapathoz – kezdte Márkus Gábor. – Antonioval már két éve ismerjük egymást, boldog vagyok, hogy újra együtt dolgozhatunk. Nagy öröm számomra, hogy ilyen magas szinten kaptam feladatot, szeretném bizonyítani, hogy készen állok kihívásokra.

A stábban több pozíció is változatlan marad, Munoz egyik pályaedzője továbbra is Lipták Zoltán lesz, a kapusok felkészítéséért a jövőben is Sebők Zsolt felel, míg az erőnléti edző feladatait a következő szezonban is Gyagya Attila látja el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában