Labdarúgás

2023.05.21. 22:14

NB II foci - Kikapott a Mosonmagyaróvár, nem tudott nyerni az utolsó fordulóban

kisalfold.hu

SOROKSÁR SC - CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR 2-1 (1-0)

Budapest, Szamosi Mihály Sporttelep, 500 néző. Vezette: Katona B. (Csatári, Ring V.)

SOROKSÁR: Kovács M. - Ternován (Lipcsei K. 84.), Króner, Valencsik Vincze Á. - Vass Á. - Köböl (Sipos Z. 84.), Németh E.(Dobos a szünetben) - Halmai Á., Lovrencsics B., Hajdú R. (Hudák M., a szünetben, Varga I., 61.)

Vezetőedző: Lipcsei Péter

MOSONMAGYARÓVÁR: Heinrirch – Simita, Papp Sz., Deák I., Horváth K. - Végh B. - Jasarevic (Mayer Á., 64.), Vukaszovics (Illés D. 64.), Szalka (Nagy K. 22.), Korbély K. – Pukhtjejev (Gáncs, 22.)

Sportigazgató: Király József

Gólszerző: Halmai Á. (45.), Varga I. (80.) ill. Mayer Á (76.)

45. perc: Németh E. baloldali beadása után Halmai Á. Középről, hat méterről ballal félmagasan a kapu jobb oldalába lőtte a labdát. 1-0

77. perc: Korbély Kristófot Króner buktatta a 16-oson belül, a játékvezető büntetőt ítélt. A labda mögé a sértett állt, ám jobb sarokra tartó lövését Kovács Macrell bravúrral kiütötte,azonban  a berobbanó Mayer Ádám négy méterről a kapu közepébe lőtt. 1-1

80. perc: Lovrencsics Balázs passzolt a 16-os jobb oldali sarán helyezkedő Varga István elé, a középpályás pedig jobbal a jobb kapásból a jobb felső sarokba vágta a labdát 2-1.

Alig telt el húsz perc a mérkőzésből, amikor Makszim Pukhtejev a móváriak csatára jelezte, gyomorbántalmai jelentekztek, ám Király József sportigazgató kicsit várt a cserével, ám miután Szalka Dominik összefejelt Ternován Patrikkal, végül kényszerűségből kettős cserére szánta el magát. A változás ugyan nem zavarta meg a vendégeket, ám a félidő végén egy figyelmetlenség után mégis vezetést szerzett a hazai együttes.

Szünet után is fegyelmezetten futballozott a vendég csapat, s aztán sikerült is az egyenlítés, ám sokáig nem örülhettek Simita Gergőék, hiszen négy perccel később Varga István hatalmas gólt rúgott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában