Futás

2023.04.26. 09:36

Győr-Moson-Sopron vármegyei résztvevők a Vivicittán

kisalföld.hu

Printz Ákos huszonkettedikként ért célba.

Kellemes, futásra igazán alkalmas idő fogadta a Margitszigeten a „Telekom Vivicittá 2023" indulóit és szurkolóikat, akik bőven válogathattak a versenyszámokból. A megmérettetésre jó néhányan ezúttal is Győr-Moson-Sopron vármegyéből érkeztek, s eredményesen szerepeltek.

A slágerszám, a félmaratoni élmezőnyében két vármegyebéli futó is célba ért. A Széchenyi Egyetem színeiben rajthoz álló mosonmagyaróvári Printz Ákos egyéni legjobbját megjavítva, egy „hajszállal” 1 óra 22 percen belül (1:21:59) futott a célba, amely a 4573 résztvevő között a 22. helyet érte (a hazai futók között pedig ezzel 15. lett.) Nem sokkal maradt le tőle huszonhatodikként Domonkos Péter, a mosonmagyaróvári Strucc Futóklub versenyzője.

A további versenyszámok negyvenes listáiban tallózva vármegyénk futószámokban indulói közül a 10 + 7 km-en 10. (a hölgyek között 4.) soproni Parag Erzsébet, valamint a Győri Atlétikai Clubot képviselő Marx Bálint neve tűnik fel, aki a 10 km-es futószám közel háromezres mezőnyében a 11. helyet szerezte meg.

Újszerű versenyszámban, a városi túra 8 km-es távján indult a Vivicittán a soproni Tikosi Fanni, s 50 percen belüli ideje a 25. legjobb teljesítményt jelentetette.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában