Női kézilabda BL

2023.04.04. 09:17

Az Audi-ETO felhívása: "Öltöztessük zöldbe az arénát!"

Bár május 6 még odébb van, mikor az Audi-ETO női kézilabdacsapata az Odensét fogadja a BL-negyeddöntőben, de a győri klub már most felhívást intézett szurkolóihoz.

kisalfold.hu

"Együtt, Egységben, ZÖLDBEN! – öltöztessük zöldbe az Audi Aréna Győrt!" – áll a győri Audi-ETO felhívásában.

Ahogyan a klub közleményében fogalmazott: "Május 6-án hazai pályán a Bajnokok Ligája Final Fourba jutásért játszik a Győri Audi ETO az Odense ellen. Egy új cél, nagy feladat vár a csapatra, hogy újra a csúcsra juthasson. A magyar bajnoki rangadón bebizonyosodott, mekkora ereje van az ETO-családnak. Újabb kéréssel fordulunk szurkolóinkhoz, a BL-mérkőzésen öltöztessük közösen zöldbe az Audi Aréna Győrt.

Az ETO Szurkolók Európa szerte megmutatták már, hogy a csapat mellett állnak, hiszen ha kell, több ezer kilométert tesznek meg busszal, repülővel vagy autóval azért, hogy a helyszínen szurkolhassanak a csapatnak. Egy igazi közösség, ahol mindenki egy közös célért harcol.

Szükségünk van Rátok, a 8. játékosra! Mutassuk meg közösen, mitől különleges és lélegzetelállító az Audi Aréna Győr atmoszférája, legyünk megint igazi zöld katlan! Az Odense elleni mérkőzés jelszava nem is lehet más: mindenki legyen zöldben!"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában