Jó célért

2023.04.26. 14:54

A győri Audi gyárterületén lehet futni

Május 7-én Győrbe érkezik a Wings for Life World Run futóverseny. A jótékonysági futóverseny történetében először startol el városunkban, ráadásul igazán különleges helyszínen. A résztvevők az Audi Hungaria gyárterületén róhatják a kilométereket a „Fuss azokért, akik nem futhatnak!” mottó jegyében.

kisalfold.hu

Május 7-én 13 órakor egyszerre rajtolnak el világszerte a Wings for Life Run futóverseny résztvevői, hogy a lehető legtöbb kilométert gyűjtsék össze egy nemes cél érdekében. A részvételi díj teljes összege a gerincvelőkutatást és a gerincvelő-sérülések gyógyítását támogatja.

Ami a résztvevőkre vár: különleges helyszínen kialakított pálya, amely a világ legnagyobb motorgyárának gyártósorai között vezet, versenyközpont színpaddal, zenével, továbbá étkezési lehetőséggel és garantáltan jó hangulattal.

Regisztrálni a verseny honlapján lehet: Győr – Wings for Life World Run

Az Audi Hungaria & Friends futócsapathoz is lehet csatlakozni: Audi Hungaria & Friends Running Team - Wings for Life World Run

További információk a versenyről: Wings for Life: a futóverseny (redbull.com)

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában