Holnaptól lehet jegyet venni

2023.03.29. 14:06

Véglegesek az Audi-ETO BL-negyeddöntőjének időpontjai

Az Európai Kézilabda Szövetség kihirdette az EHF Bajnokok Ligája negyeddöntőinek időpontjait. Az Audi-ETO április 29-én Odensében lép pályára, majd egy héttel később május 6-án az Audi Aréna Győrben fogadja a dán együttest. Jegyeket március 30-ától ütemezve lehet venni.

kisalfold.hu

Győrben telt házat remélnek az Odense elleni negyeddöntőben.

Fotó: Audi-ETO

Idegenben kezdi meg szereplését az Audi-ETO női kézilabdacsapata az EHF Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A párharc győztese jut majd be a június első hétvégéjén (június 3–4.) megrendezendő négyes döntőbe, ami a budapesti MVM Dome-ban lesz.

A negyeddöntőkre a jegyekhez március 30-án 9 órától lehet hozzájutni, a szokásoknak megfelelően ütemezve tekintettel arra, hogy – az aranybérletet kivéve – a bérletek nem érvényesek erre a mérkőzésre, viszont az érvényes bérlettel rendelkezők számára adott a lehetőség, hogy ülőhelyeikre megváltsák jegyeiket.

Március 30-tól április 12-ig a 2022/23-as szezonra érvényes bérlettel rendelkező szurkolók számára nyílik lehetőség személyesen az ETO KC Shopban (Győr, Baross Gábor út 21.), hogy kizárólag a saját helyükre szóló jegyüket megvásárolják. Április 13-tól minden érdeklődő számára személyesen és online (a www.jegymester.hu oldalon) is lehetővé válik a jegyvásárlás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában