Rangadó

2023.03.04. 18:52

Női kosárlabda NB I -Tíz pont közte - Serco UNI Győr-Sopron Basket 62-72 - fotók a meccsről

A címvédő és éllovas Sopron Basket tíz ponttal nyert a SERCO UNI Győr vendégeként a női kosárlabda-bajnokság szombati játéknapján.

kisalfold.hu

Fotó: Nagy Gábor

SERCO UNI Győr-Sopron Basket 62-72 (20-22, 16-18, 14-20, 12-12)
Győr, NB1-es mérkőzés, 1500 néző. V.: Praksch, Papp, Györfy

SERCO UNI Győr: ELLENBERG 14 (3), Dombai 5, Dubei 9 (3), Oroszová, MOMPREMIER 18 Cs.: Ruff-Nagy, BACH 9 (3), Rozmán, Williams 4, Török 3 (3), Weninger, Varga - Edző: Cziczás László.

Sopron Basket: Epoupa 1, FEGYVERNEKI 11 (3), Sitku 2, BROOKS 27 (15), Magbegor 8 Cs.: Turner 12 (3), Erdélyiova, Czukor, Stankovic 2, Varga 2, Kunek, BÖRÖNDY 7 - Edző: Gáspár Dávid

A rangadó legeredményesebbje a soproni Jelena Brooks volt 27 ponttal.

Cziczás László: - Nagyon sok apró hiba volt részünkről, de nyilvánvaló, hogyha az ellenfélnél valaki 27 pontot dob, akkor azt lehet mondani, hogy Ő döntött. Sajnos ma nem igazán volt senki a csapatban, aki meg tudta volna állítani Jelena Brooksot. Gratulálunk neki, a mai meccsen Ő volt a különbség. Ennek ellenére, ha jónéhány helyzetben kicsivel jobb döntéseket hozunk, szorosabb mérkőzést tudtunk volna játszani. Megnézzük a mai meccset újra, kielemezzük és úgy utazunk el Sopronba jövőhéten, hogy esetleg most nálunk lesz egy Brookshoz hasonló extra teljesítmény.

Bach Boglárka: - Több apróságot is elvétettünk taktikailag, illetve volt egy játékos a túl oldalon, aki extra teljesítményt nyújtott. Hazai pályán nagy esélyt szalasztottunk el és soknak találom ezt a 10 pontos különbséget. Lehetett volna ennél jobb!

Gáspár Dávid: - Kényelmes győzelemnek nem nevezném, hiszen a Győr az ország egyik legjobb támadó csapata. Sokkal jobb ritmusban játszott a csapat ma, mint az utóbbi hetekben. Támadásvezetésben éreztem azt, hogy a görcsösség oldódott és ponterősebbek voltunk, mint korábban. Helyenként jól is védekeztünk. Ennyi dobott ponttal lehet idegenben nyerni.

Jelena Brooks: - Utolsó pár hétben nem játszottunk jól és ezen a main megmutattuk, hogy nem felejtettünk el kosárlabdázni. Ma azt játszottuk, amit megbeszéltünk az öltözőben. Boldog vagyok és büszke a csapatomra, hogy ezt itt a győri pályán tudtuk abszolválni.

Fotók a mérkőzésről

Korábban írtuk

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában