Megyei rangadó jön

2023.02.27. 18:48

Egy jó dobás belépőt érhet a SERCO UNI Győr–Sopron Basket mérkőzésre

Szombaton 17 órakor a SERCO UNI Győr NB I-es női kosárlabdacsapata a Sopron Basketet fogadja az egyetemi csarnokban.

kisalfold.hu

A címvédő és Euroliga-győztes Sopron Basket az első helyen áll a női bajnokságban, mindössze egy vereséget szenvedett el Gáspár Dávid együttese. A SERCO UNI Győr második, Cziczás László csapata kétszer veszített – pont a Soprontól, valamint a DVTK-tól –, így a második helyet foglalja el a tabellán. Győri győzelem esetén tehát ugyanolyan mérleggel állna a két gárda, ilyenkor pedig az egymás elleni mérleg döntene a két csapat között. Ebben jelenleg azért jobban áll a Sopron, hiszen odahaza 20 ponttal győzött.

A győri klub szeretné, hogy minél többen legyenek a lelátón a bajnoki rangadón, ezért a meccs felvezetéseként szurkolói toborzót tart március 2-án 14 és 17 óra között a városháza előtti téren, ahol mobil kosárlabdapalánkot is kihelyeznek, itt a rangadóra szóló tiszteletjegyekért dobhatnak az érdeklődők. Tehát aki abban az időben arra jár, próbáljon betalálni a gyűrűbe, és akkor ott lehet majd a találkozón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában