Bajnoki mérkőzés

2023.01.18. 14:50

Női kézilabda NB I - Mosonmagyaróvár-Vác - élő videós közvetítés szerda 18 óra

Szerdán 18 órakor a Motherson-Mosonmagyaróvár az UFM Arénában a Vácot fogadja bajnoki mérkőzésen.

kisalfold.hu

Mosonmagyaróvár-Vác

A mérkőzés videón


Előzetes - Szerdán 18 órakor a Motherson-Mosonmagyaróvár az UFM Arénában a Vácot fogadja bajnoki mérkőzésen. Mindkét gárda komoly terhelésben van, ugyanis az Európa-ligában is szerepelnek. A hétvégén mind az MKC, mind a Vác vereséget szenvedett a nemzetközi porondon. Az NB I-ben az MKC és a Vác is 10 mérkőzést játszott, ezeken egyaránt 12 pontot gyűjtött, vagyis a győztes lépéselőnybe kerül riválisával szemben.

„Olyan mérkőzéseken vagyunk túl, amelyek egyértelműen rávilágítottak azokra a hibáinkra, hiányosságainkra, amelyeket gyorsan ki kell javítanunk. Bántanak ezek a vereségek, mert sokkal jobban tudunk kézilabdázni, egyenletesebb teljesítményre vagyunk képesek annál, mint amit az elmúlt találkozókon mutattunk. Nem is voltak előjelei ezeknek a gondoknak, és sajnos ebben a sok mérkőzéssel, utazással terhelt időszakban a korrigálásra nehéz alkalmas időpontot találni. Nem könnyű tehát a helyzetünk, de ezt most félre kell tennünk, mert nekünk szerdán este győzni kell a Vác ellen. Hazai pályán játszunk, ahol jobban, eredményesebben szerepelünk, mert segít nekünk nyolcadik játékosunk, a mosonmagyar­óvári szurkolótábor. A magyar bajnokság kiemelten fontos számunkra, ebben a sorozatban nem engedhetünk meg több kisik­lást. Nem foglalkozunk az előzetes esélyekkel, az ellenfelünk helyzetével, csak önmagunkkal. Egyértelműen bizonyítani akarunk azoknak, akik támogatják, segítik, szeretik a csapatunkat” – mondta Gyurka János, az MKC vezetőedzője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában