Kézilabda

2023.01.06. 14:53

BL-mérkőzéssel kezdi az évet az Audi-ETO

A két csapat legutóbbi, norvégiai találkozóján magabiztosan győztek Fodorék. Fotó: EHF

A Győri Audi-ETO a norvég Storhamar együttesét fogadja  szombaton 16 órakor  Győrben a Bajnokok Ligája 10. fordulójában. 
A győriek jelenleg hét győzelemmel és két vereséggel állnak a B csoport harmadik helyén, de rosszabb gólkülönbségük miatt szorulnak le csak a második helyről.
A két csapat legutóbb az ötödik fordulóban Norvégiában találkozott egymással, ekkor 35–21-es győri győzelem született. 
„Ez lesz az első meccsünk az új évben, ráadásul a Bajnokok Ligájában kell bizonyítanunk egy fiatal és motivált Storhamar ellen, amely a skandináv stílus tipikus képviselője. Jó mérkőzésre számítok, főleg azért, mert volt egy teljes hetünk a felkészülni erre a mérkőzésre. Végre tudtunk gyakorolni támadásban és védekezésben is, amikre decemberben nem volt időnk, a sok mérkőzés miatt. Most már több játékosunk van, így az edzéseken és a mérkőzéseken is teljesértékű munkát tudtunk végezni, így javulásra számítok a csapatjátékunkban” – nyilatkozta a klub honlapján Ambros Martín vezetőedző.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában