Kézilabda

2022.10.19. 10:17

Pigniczki Krisztina rangos szakmai képzést végzett el

kisalfold.hu

Juhász István, az MKSZ szakmai bizottságának elnöke, Pigniczki Krisztina, Mocsai Lajos, az MKSZ tiszteletbeli elnöke és Marczinka Zoltán, a Nemzetközi Edzőképző Központ igazgatója.

Pigniczki Krisztina, a Győri Audi ETO KC Akadémia 1-es csapatának vezetőedzője, a magyar felnőtt női válogatott másodedzője a lemagasabb edzői minősítést, az EHF PRO Licencet szerezte meg az MKSZ és az EHF közös képzésén.

A Magyar Kézilabda Szövetség Nemzetközi Edzőképző Központja ünnepélyes keretek között osztotta ki a szakembereknek a bizonyítványokat. Az ünnepségen Pigniczki Krisztina is átvehette a sikeres tanfolyam elvégzésért járó oklevelet, amivel 18 másik hazai kézilabda edzővel egyetemben birtokosai lettek az EHF Pro Licence-nek.

„Fontosnak tartom a szakmai továbbképzéseket, még többet megtudni az edzői szakmáról, ezért jelentkeztem a képzésre még tavaly. Kihívásnak tartottam, hogy megszerezzem a legmagasabb edzői minősítést. Nem tartom magam mesteredzőnek, ez a titulus azoknak jár, akik valóban kimagasló eredményeket értek el mind a nemzetközi porondon, mind a klubcsapatokkal. Én még ezen út elején járok, viszont a legmagasabb képesítésért megdolgoztam, ezért nagyon büszke vagyok. Szeretném köszönni az ETO-nak, hogy támogatta a továbbtanulásomat, a kollégáimnak, akik megoldották az edzéseket a távollétemben, és a számomra fontos emberek türelmét, bíztatását, támogatását” – fogalmazott Pigniczki Krisztina.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában