Labdarúgó Magyar Kupa

2022.10.19. 12:36

Kisvárdára és sikerre várva Óváron

Ma 13.30 órakor a Credobus Mosonmagyaróvár a Kisvárdát fogadja Magyar Kupa-mérkőzésen.

kisalfold.hu

A MOL Magyar Kupa mai fordulójában lép pályára a Credobus Mosonmagyaróvár is, amely rangos ellenfelet fogad, az OTP Bank Ligában negyedik helyen álló Kisvárda Master Good érkezik a Lajta partjára.  Az óváriak az elmúlt kupafordulóban Füzesgyarmaton hosszabbítás után jutottak tovább, hasonló bravúrral minden bizonnyal ma is elégedettek lennének.

„Természetesen a Kisvárdát is ugyanúgy feltérképeztük, mint az NB II-es ellenfeleinket szoktuk, ezek alapján is mondhatom, hogy nehéz dolgunk lesz a mérkőzésen – kezdte Horváth Csaba, a hazaiak vezetőedzője. – Tudjuk, hogy nem mi vagyunk a párharc esélyesei, tiszteljük is a Kisvárdát, de mindent megteszünk a dicséretes helytállás érdekében. Ebben az is benne van, hogy nagy bravúrral és kis szerencsével esetleg kiharcolhatjuk a továbbjutást az egyik legjobb játékoskerettel rendelkező magyar csapat ellen.” 

A bajnokságban az utóbbi időben jól szereplő Credobus Mosonmagyaróvárnál több futballista bajlódik kisebb sérüléssel, az ő játékukat nem kockáztatják a kupában. A többiek százszázalékos állapotban várják a Kisvárda elleni összecsapást, ami ma 13.30 órakor kezdődik, a játékvezető Horváth T. lesz. 

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában