NB II

2022.08.21. 21:02

Az ETO gól nélküli döntetlent játszott Soroksáron

A Merkantil Bank Liga 5. fordulójában Soroksáron vendégszerepelt az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata, ahol ugyan a hajrában kétszer is eldönthette volna a mérkőzést, ám a zöld-fehér gárdának be kellett érnie az egy ponttal.

kisalfold.hu

Soroksár SC – ETO FC 0-0

Budapest, Szamosi Mihály Sporttelep 500 néző. V.: Molnár A. (Horváth R., Vörös).

Soroksár SC: Holczer – Nagy O., Kékesi, Ikonomou, Vági, Haris, Hudák, Ternován (Lisztes 46'), Lőrinczy, Hajdú (Korozmán 67'), Lovrencsics. Vezetőedző: Lipcsei Péter

ETO FC: Fadgyas – Kiss Ba., Papp, Csinger, Csonka, Benczenleitner, Toma, Tuboly, Bencze (Kiss M. 80'), Óvári (Babati 46'), Kiss Be. (Vitális 67'). Vezetőedző: Tímár Krisztián.

A szakadó esőben kezdődő mérkőzés elején ismerkedtek egymással a csapatok, komoly lehetőség egyik fél előtt sem adódott az első negyedórában. Az első nagyobb lehetőség a hazaiak előtt adódott a 33. percben, amikor Hajdú egy szép csellel tisztára játszotta magát a tizenhatosunkon belül, majd Fadgyas kezébe lőtt. Bő egy óra játék után egy baloldali hazai szöglet szállt veszélyesen a kapunk felé, ám érintés nélkül hagyta el a játékteret. A 68. percben Bencze szánta lövésre magát, nagy bombája kevéssel ment a kapu fölé. A 75. percben nagy helyzet maradt ki a mi kapunk előtt is. Egy centerezésről Korozmán centikkel maradt le középen. A 88. percben hatalmas lehetőség volt az előny megszerzésére.

Vitális szerzett labdát a támadóharmadban, rávezette Holczerre, ám ziccerben a kapusba emelt. Még ezután is eldönthettük volna a találkozót, a rendes játékidő utolsó percében Tuboly ment be a védők közé, akit a tizenhatoson belül szabálytalanul állítottak meg. A megítélt büntetőt Babati végezte el, a jobb alsóba tartó lövést Holczer védeni tudta. A helyzeteket tekintve az ETO állt közelebb a győzelemhez, de be kellett érnünk az egy ponttal - áll a győri klub tudósításában.

Tímár Krisztián: - Jó iramú mérkőzés volt, az időjárási körülmények ellenére egy nagyon jó minőségű pályán. Mind a két csapat a győzelemre játszott, de azt gondolom, hogy csalódottak lehetünk az egy ponttal, mert az utolsó tíz percben két olyan lehetőségünk volt, amit nem sikerült értékesíteni. Meg kell tanulnunk az ilyen mérkőzéseket behúzni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában