győri zöld-fehérek

2021.08.10. 15:29

Az ETO Akadémia kemény csatára készül a Balaton partján

Második mérkőzésére készül az NB III. Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia. Király József csapata szerdán 17.30 órától a Balatonfüred otthonában lép pályára.

kisalfold.hu

Az előző fordulóban – főleg második félidei játékának köszönhetően – magabiztosan gyűjtötte be a három pontot Tatabányán az ETO Akadémia, így szépen indította szereplését a harmadosztályban.

Hasonló folytatásban bízik Király József Balatonfüreden is, ahol az újabb győzelem reményében lépnek pályára. Soron következő ellenfelünk az előző fordulóban hazai pályán szenvedett vereséget, a hozzánk hasonlóan szintén újonc Kelen SC ellen, így minden bizonnyal javítani szeretnének, ezáltal nem számíthatunk könnyű mérkőzésre.

Természetesen nagyon boldogok vagyunk, hogy eredményesen kezdtük szereplésünket az NB III-ban – kezdte Király József. – Ettől függetlenül nem szabad elbíznunk magunkat, ugyanazt a munkát folytatjuk, mint eddig. Ebben az osztályban már nincs könnyű meccs, ennek a tudatában lépünk pályára szerdán, de mint mindig, ezáltal is a győzelemre lebeg a szemünk előtt, amiért mindent meg is fogunk tenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában