Labdarúgás

2021.07.16. 17:59

Szaúdi csapattal játszik az ETO szombaton 18 órától

Negyedik felkészülési mérkőzésére készül a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László együttese a szaúdi első osztályban szereplő Al Hazem csapatával találkozik az ETO Stadionban szombaton 18 órától.

kisalfold.hu

Újabb felkészülési mérkőzést játszik szombaton este az ETO FC. Csapatunk komoly erőfelmérő előtt áll, ugyanis a Győrben edzőtáborozó, szaúdi élvonalban szereplő Al Hazem gárdájával találkozik. Mivel rohamosan közeledik a bajnokság augusztus elsejei rajtja, Klausz László vezetőedző nagyon fontosnak tartja, hogy az új játékosok beépítése miatt is komoly ellenfelekkel mérje össze erejét csapata, így ez a kilencven perc, majd a jövő heti, Kisvárda elleni edzőmeccs is remek alkalom, hogy összeszokjon, és a jövőben eredményesen szerepeljen a gárda.

Úgy gondolom, rendben halad a felkészülésünk – mondta Klausz László. – Természetesen folyamatosan szeretnénk fejlődni, véleményem szerint legutóbb a Vasas ellen is sikerült egy értékes meccset játszani, ahol a hibák kijöttek, amikből tudunk tanulni. Sajnos vannak sérültjeink, ami nehezíti a dolgunkat és közbeszól a csapatösszeállításba, de reméljük, hogy a bajnoki rajtra mindenki megfelelő állapotba lesz.

A mérkőzés megtekintése ingyenes, a belépéshez a jelenleg hatályos jogszabályok értelmében védettségi igazolvány és személyi igazolvány együttes felmutatása szükséges!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában