Utolsó forduló a harmadosztályban

2021.05.30. 07:35

NB III foci – A Lipót és a Ménfőcsanak vereséggel zárt, a Sopron győzött az utolsó fordulóban

A 38., utolsó fordulót rendezik vasárnap az NB III 2020/21-es idényében. A már biztos ezüstérmes Mosonmagyaróvár Veszprémbe látogatott, míg a Sopron az osztálytól búcsúzó Ménfőcsanakot látta vendégül.

Szeitz Tibor

A Lipótnak valószínű, Pápán lesz az utolsó NB III-as mérkőzése, jövőre a megyei első osztályban kénytelen indulni a csapat.

Forrás: Kisalföld archív

Fotó: Csapó Balázs

NB III Nyugati csoport

Vasárnap

BKV Előre–Érd 1–1

Pápa–Lipót Pékség 2–1

SC Sopron–Sza–Bi Qualit–Ménfőcsanak 4–2

III. ker. TVE–Bicske 5–1

Tatabánya–Nagykanizsa 3–0

Nagyatád–Fehérvár II 2–1

Veszprém–Credobus Mosonmagyaróvár 2–0

Puskás Akadémia II–ZTE II 2–1

Balatonfüred–Komárom 3–1

THSE–Gárdony 3–1

Korábban írtuk:

SC Sopron–Sza-Bi Qualit- Ménfőcsanak

Sopron, Városi Stadion, 18 óra. V.: Szalai L.

„A héten nem nagyon tudtunk az edzésekre koncentrálni, mert a játékosok a vezetőkkel tárgyaltak a folytatásról. Sokaknak lehet, hogy ez lesz az utolsó meccsük az egyesületben. Bízunk benne, hogy győztesen fejezzük be az évadot” – említette a találkozó kapcsán Weitner Ádám, a soproniak edzője.

„Csanakon nagyon kikaptunk a Soprontól, de most jobb formában vagyunk, s szeretnénk visszavágni a megyei riválisnak. Jó lenne szép eredménnyel búcsúzni az NB III-tól” – emelte ki Hannich Péter, a csanakiak szakvezetője.

VLS Veszprém–Credobus Mosonmagyaróvár

Veszprém, 18 óra. V.: Takács R.

„Az ezüstérem miatt nyilván boldogok lehetünk, ám nem vagyunk könnyű helyzetben az utolsó mérkőzést illetően. Ezer sebből vérzünk, plusz van két eltiltottunk. Nem mi vagyunk az esélyesek, de ennek ellenére mindent megteszünk a jó eredményért” – szögezte le Varga László edző.

Pápa–Lipót Pékség

Pápa, Perutz Stadion, 18 óra. V.: Derdák.

„Nagy valószínűséggel ebben a formában ez lesz az utolsó meccsünk, s ha már így alakult, szeretnénk egy szép győzelemmel elbúcsúzni” – mondta Varga Péter edző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában