indul a szezon

2021.04.15. 11:37

Szezonnyitó duatlon versenyre készülnek a Győri Triatlon SE versenyzői

2020-ban a tavaszi duatlon versenyeket őszre halasztották, így ott kezdik a 2021-es szezont a GYTSE versenyzői, ahol tavaly októberben abbahagyták, Balatonbogláron.

kisalfold.hu

Itt rendezik meg április 24-én a Duatlon Országos Bajnokságot, ahol az utánpótlás korú és a felnőtt versenyzők ismét rajthoz állnak.

Az utánpótlás számára a vírushelyzet miatt rendhagyó volt a téli felkészülés, mivel a közös úszó- és futóedzések mellett nagy hangsúlyt kaptak az online görgős kerékpározások és erősítések is. A gyerekek fegyelmezetten vették tudomásul a kialakult helyzetet és egymásra vigyázva edzettek nap, mint nap. A szezonnyitó versenyt a járványügyi helyzethez igazodva, nézők nélkül, zárt kapuk mögött rendezik, amely igazi mentális és fizikai erőpróba lesz a hosszú alapozás után.

Fotó: Dr. Németh-Csigai Krisztina

A triatlonos szezont, ahol duatlonhoz képest ússzással kezdődik a megmérettetés a gyerekek Tiszaújvárosban s a felnőttek többsége Keszthelyen kezdi.

Amennyiben a helyzet javul a győri Kúltur Strandon ismét lehetőség lesz a triatlon kipróbálására, a Terasz Csoporttal közösen szervezett Triatlonos nyílt napon és Próbaedzésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában