Labdarúgás

2020.08.25. 09:00

Kispályás foci – Budapesti csapat nyerte a soproni kupát

Harmincharmadik alkalommal rendezte meg a Sopron Városi Szabadidősport Szövetség és soproni polgármesteri hivatal sportfelügyeleti csoportja a hagyományos augusztus végi tornáját, amelyen az idén 16 csapat vett részt.

kisalfold.hu

Fotó: Tóth Zsombor

A csoportok első két helyezettje jutott tovább a Patent Kupáért való küzdelembe, míg a kieső csapatok a vigaszágon, a Kékfrankos Kupáért harcolhattak.

A mérkőzések sok izgalmat és gólt tartogattak a kieséses szakaszban, számos alkalommal csak hetesrúgásokkal tudták eldönteni a továbbjutást.

A Patent Kupát végül a budapesti Szemérem Ajax nyerte, akik a döntőben kiélezett mérkőzésen múlták felül a soproni Sportuszoda csapatát. A bronzmérkőzésen a székesfehérvári La Coruna büntetőkkel győzött a soproni Aramis Maradék ellen.

Fotó: Tóth Zsombor

A Kékfrankos Kupát idén a budapesti Partizán Beokád hódította el, a tornán először részt vevő tatabányai Próbajáték gárdáját legyőzve a döntőben. A harmadik helyen a címvédő budapesti Hegyvidék SE csapata végzett.

A gólkirály Bódog Csaba (Szemérem Ajax), a legjobb kapus pedig Gál Szabolcs (La Coruna) lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában