Helyi sport

2018.12.04. 09:23

Futsal - Rangadót nyert az ETO

Az harmadik ETO SZC a negyedik TFSE gárdáját látta vendégül a Magvassy-sportcsarnokban 14. fordulóban.

kisalfold.hu

A két 23 pontos csapat találkozója nagy csatát ígért, a házigazdáknak ráadásul nagy szükségük van minden pontra, hogy versenyben maradjanak a listavezetővel.


Gyors győri találattal kezdődött a mérkőzés, de Harnisch gólja után kiegyenlített lett a játék. Látszott a tét a csapatokon, mindegyik oldalon sokat „szövegeltek" a játékosok. Az első félidő végére kezdeményezőbb lett a TF, a hazaiak saját kapujuk elé szorultak. A sok győri szabálytalanság következményeként a vendégek 10 métereshez jutottak és ebből egyenlítettek.


A második játékrész kiegyenlített küzdelmet hozott, mindegyik oldalon akadtak lehetőségek, de egyik csapat sem tudta kihasználni az előtte adódó nagy lehetőségeket. Statikusan játszottak az együttesek, végül a 40. percben Püspök góljánál robbant a csarnok. A kiélezett, parázs mérkőzés végül kis kakaskodással és ETO-győzelemmel zárult.


ETO SZC Futsal Club–TFSE 2–1 (1–1)

Győr, NB II-es férfimérkőzés, 100 néző. V.: Tamási P., Juhász D.


ETO: Balikó – Vidák, Harnisch, Hegyesi, Püspök. Cs.: Szücs Á., Kőfalvi, Kovács M., Végh A., Bogyó, Papp Zs., Bognár B., Matkovics. Edző: Pál László.


TFSE: Takács Z. – Horváth Sz., Demeter, Korozmán, Csopaki. Cs.: Borsi, Simon Á., Pethő, Sztranyovszky, Soóky, Katona B. Edző: Csopaki István.


Gsz.: Harnisch (1.), Püspök (40.), ill. Korozmán (20. – büntetőből).


Kis János szakmai tanácsadó: – Ezt a mérkőzést megint gólokkal kellett volna nyernünk, rengeteg helyzetet kihagytunk, kapkodtunk. A TFSE tisztes vereségért jött, nem tett sokat a győzelemért. Nagy szükségünk volt erre a három pontra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában