Helyi sport

2018.11.07. 11:33

Futsal - Vereség a rangadón

Elbukta a Piliscsaba elleni rangadóját az NB II Nyugati csoportban szereplő ETO SZC.

kisalfold.hu

A győri csapat ugyan két mérkőzéssel kevesebbet játszott, de így is 11 pont a hátránya a listavezető PAFC együttesével szemben. A győriek jelenleg negyedikek a másodosztályú tabellán.


PAFC-Mitre–ETO SZC Futsal Club 3–2 (2–2)

Esztergom, NB II-es mérkőzés. V.: Wittner J.


ETO: Balikó – Vidák, Harnisch, Tama, Püspök. Csere: Zobák, Kőfalvi, Kovács M., Végh, Bogyó, Hegyesi, Papp Zs., Bognár B., Matkovics. Vezetőedző: Pál László.


Gsz.: Ambrus T. (14.), Silva (18., 35.), ill. Harnisch (13.), Püspök (20.).

Kis János szakmai tanácsadó: – A végeredmény miatt el vagyok keseredve, de örülök, hogy az amatőr NB II-ben, a három profi külföldi játékossal felálló PAFC csapatától eltérően, mi a bajnokságban, minden mérkőzésen legalább három tizenhat éves saját nevelésű játékossal játszunk. Csak három-kettőre kaptunk ki ettől a hihetetlen háttérrel rendelkező csapattól. Izgulok, hogy még éjfél előtt vagy után nem sokkal érjünk vissza Győrbe, mivel hat játékosnak reggel iskolába kell mennie.


Az ETO futsalcsapata a Magvassy-csarnokban szerdán 17.30-kor kezdődő Magyar Kupa-mérkőzésen az NB I-es Nyírgyulajt fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában