Helyi sport

2018.06.08. 18:29

Futsal - Megvédte címét és bajnok a Rába ETO - fotók

Nyolcadik bajnoki címét szerezte a győri csapat.

kisalfold.hu

Nyolcadszor lett bajnok a Rába ETO futsalcsapata, miután az NB I döntőjének harmadik mérkőzésén 4-0-ra győzött pénteken Berettyóújfaluban, és összesítésben 3-0-ra megnyerte a párharcot.


A finálé első találkozóján, múlt pénteken a győriek 3-0-ra győztek idegenben, majd hétfőn otthon 3-3 után büntetőkkel 3-2-re múlták felül ellenfelüket.

A Győr 2010, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016 és 2017 után ünnepelhetett ismét bajnoki címet.

Eredmény: döntő, 3. mérkőzés

Mezei-Vill FC Berettyóújfalu-Rába ETO 0-4 (0-1)


A párharc végeredménye: 3-0 a Rába ETO javára.

Fotók a döntő harmadik mérkőzéséről és az ünneplésről

Futsal döntő - Berettyóújfalu-Rába ETO

 

Előzmények

A küzdeni tudás, a csapategység és a szív diadala volt a győri győzelem a bajnoki döntő legutóbbi mérkőzésén a Rába ETO és a Berettyóújfalu között.


A rendes játékidő 2–2-re végződött, majd a hosszabbításban sem dőlt el (3–3) a meccs. Az ETO végül a 6 méteres lövést 3–2-re nyerte és így összesítésben 2–0-ra vezet a bajnoki döntőben a három nyert mérkőzésig tartó párharcban. A döntő mindkét mérkőzésén remekül védő fiatal Alasztics Marcell sokat tett az ETO győzelméért, a döntő azonban ezúttal az volt, hogy Klcsó Gábor a szétlövésnél 2–2-es állásnál kivédte az ellenfél lövését, ami után Alex büntetője eldöntötte a második meccset az ETO javára.


„Éreztem, mikor mentem a kapuhoz, hogy meglesz. A többiek és az edző is bízott bennem és végül fejjel tudtam védeni. Ami utána lejátszódott bennem, azt nem tudom szavakkal elmondani" – nyilatkozta az eto.hu-n Klcsó Gábor.


A harmadik találkozót pénteken 18 órakor rendezik Berettyóújfaluban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában