Helyi sport

2018.05.08. 09:51

Futsal - Kiállították a bőnyi edzőt és a kapust

Győzött az ETO, kikapott a Bőny.

kisalfold.hu

Rába ETO–Aramis 4–0 (2–0)

Győr, egyetemi csarnok, NB I-es férfimérkőzés, rájátszás, B csoport, 7. forduló, 100 néző. V.: Farkas B., Vass.


ETO: Alasztics – Rolón, Klacsák, Alex, Sáhó. Cs.: Győrfi, Klcsó, Papp, Tama, Gerard, Végh, Juanra, Bognár Bálint, Szűcs. Edző: Javi Rodríguez.


Aramis: Soós – Sivák, Lak, Póza, Boznánszky. Cs.: Dohány, Szabó Á., Kulcsár, Büki, Da Silva, Frankovszky, Bencze, Bognár Bence, Gál. Edző: Frank Tamás.


Gsz.: Rolón (15.), Gerard (17.), Alex (28.), Sivák (33., öngól).

A győri csapat az első félidő hajrájában két gyors góllal előnyt szerzett, majd a második félidőben végleg eldöntötte a találkozó sorsát. Érvényesült a papírforma, pedig néhányan meglepetést vártak a meccstől.


Az ETO eddig százszázalékos a rájátszásban és továbbra is vezeti a B csoportot, ami azt jelenti, hogy az előnye birtokában már készülhet a bajnoki döntőre.


Swietelsky-Haladás–Bőny-Szavill Consulting 2–1 (0–0)

Szombathely, NB I-es férfimérkőzés, rájátszás, B csoport, 7. forduló, 100 néző. V.: Zimonyi, Futó.


Haladás: Sásdi – Sipos, Horváth P., Dróth, Bencsik. Cs.: Matyi, Öreglaki, Németh P., De

Sousa, Márkus, Hajmási, Melo, Szakasics, Vidák. Edző: Turzó József.


Bőny: Balikó – Harnisch, Zobák, Bieder T., Peczár. Cs.: Kovács M., Pinczés, Rajzinger, Nyíregyházky, Vas, Hajmási, Bogyó, Kis J. Edző: Máté Szilárd.


Gsz.: Vidák (25.), Melo (34.), ill. Bogyó (35.).

A bőnyiek jól tartották magukat, a második félidő elején vezetést szerzett az esélyesebb hazai csapat. A folytatásban tízméterest hibázott a Bőny, majd vitatható körülmények között növelték előnyüket a szombathelyiek. Hamar jött a válasz, de újabb gólra már nem futotta a Bőny erejéből. Ráadásul a vezetőedzőt, Máté Szilárdot, majd az utolsó percben a kapust, Balikót is kiállította a játékvezető.

Dróthéknak szinte biztos a második helyük, amivel a bronzéremért küzdhetnek majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában