Helyi sport

2018.05.21. 23:50

Futsal - Döntős a Rába ETO

Az eltiltott Alexet és Juanrát is nélkülöző Rába ETO magabiztosan győzött a rájátszás utolsó előtti fordulójában, így a címvédő már matematikailag is csoportgyőztes és döntős.

kisalfold.hu

 Rába ETO–Veszprém 7–2 (2–0)


Győr, NB I-es férfimérkőzés, 200 néző. V.: Czene-Joó, Deme.


ETO: Alasztics – Rolon, Klacsák, Gerard, Dávid R. Cs.: Győrfi, Klcsó, Papp B., Tama, Végh A., Sáhó, Bognár B. Edző: Javi Rodríguez.  


Veszprém: Schmidmajer – Tatai, Püspök, Boromisza G., Boromisza D. Cs.: Spandler, Fehér K., Tar, Varga Á., Bognár P., Apatini, Bencsik. Edző: Madarász János.  


Gsz.: Tama (11., 40.), Dávid R. (20., 38.), Gerard (32.), Sáhó (35.), Klacsák (38.), ill. Bognár P. (22.), Tar (36.).

Kiállítva: Bognár P. (31.).


Javi Rodríguez: – Sikerült a hiányzókat pótolni, s innentől most már a döntőre koncentrálunk. 

Madarász János: – Bár kicsit lejtett a hazai pálya, nem emiatt kaptunk ki. Gratulálok az ETO-nak és sok sikert kívánok egykori csapatomnak a fináléban.  


Aramis–Bőny-Szavill Consulting 2–4 (1–1)


Budaörs, NB I-es férfimérkőzés. V.: Szilágyi, Újhelyi.


Aramis: Soós – Sivák, Sámson, Da Silva, Boznánszky. Cs.: Dohány, Kulcsár, Lak, Büki, Frankovszky, Bencze, Cseri, Frank, Bognár B. Játékos-edző: Frank Tamás. 


Bőny: Takács N. – Pinczés, Harnisch, Bogyó, Peczár. Cs.: Rajzinger, Nyíregyházky,Vas, Mógor, Zobák, Kovács M., Kis J. Edző: Máté Szilárd. 


Gsz.: Büki (18., 32.), ill. Rajzinger (17.), Harnisch (29., 36.), Bogyó (40.).

Az már a forduló előtt biztos volt, hogy a Bőny utolsó lesz a csoportban, így a bennmaradásért mérkőzik a másik csoport ötödikjével, az FTC-vel.


Kis János szakmai tanácsadó: – Végig kézben tartottuk a mérkőzést, a fiúk a becsületükért játszottak, s meg is őrizték azt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában