Helyi sport

2017.12.12. 09:14

Futsal - Egygólos Rába ETO vereség

A címvédő Rába ETO egygólos vereséget szenvedett a Haladástól az élvonalbeli futsalbajnokság 10. fordulójában.

kisalfold.hu

Rába ETO–Swietelsky-Haladás 3–4 (1–3)

Győr, NB I-es férfimérkőzés, 200 néző. V.: Czene-Joó, Tamási.


ETO: Tóth Gy. – Fabio, Gerard, Juanra, Dávid R. Cs.: Alasztics, Klacsák, Vas Á., Sáhó, Tama, Bognár B., Papp B., Klcsó. Edző: Javi Rodríguez.


Haladás: Sásdi – Horváth P., Gyurcsányi, Hajmási, Melo. Cs.: Matyi, Sipos, Hegyesi, Öreglaki, Németh P.,  Márkus, Vidák, Bencsik. Edző: Turzó József.


Gsz.: Fabio (18.), Juanra (31.), Vas Á. (38.), ill. Sipos (10.), Fabio (17., öngól), Hajmási (20., 24.).

A Haladás volt az egyetlen csapat  ebben a bajnokságban, amely legyőzte a Rába-partiakat. Gyurcsányiék mindjárt a nyitófordulóban két vállra fektették Juanráékat, akik így a visszavágás reményében léptek pályára. A győrieknél Alex sárga lapjai miatt nem léphetett pályára, meg is látszott a hiánya.


Az ETO enerváltan futsalozott az első félidőben, s nem véletlenül került komoly hátrányba. Szünet után a vendégek növelték előnyüket (1–4), s bár a  hajrában összekapta magát a hazai csapat és fel is zárkózott egy gólra, egyenlíteni már nem sikerült.


Javi Rodríguez: – Azt gondolom, nagyon jól küzdött a csapatunk. Sajnos a hibák, amiket elkövettünk, eldöntötték a mérkőzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában